Projectgrond op een toplocatie in Aalter !

Vanaf € 1.200.000

IK WIL MEER INFO OF EEN AFSPRAAK
Steenweg op Deinze 37
Aalter
0
1
0 m2
8906 m2
Contacteer Tom:
0486940265
tom@willemsverselder.be
Omschrijving

Projectzone met een kadastrale oppervlakte van 8.906 m² waar voorheen een gemeentelijk magazijn was voorzien (op heden reeds gesloopt).  Deze site ligt in een zone voor wonen in een parkomgeving en biedt een mooie opportuniteit voor de ontwikkeling van een residentieel project.

Stedenbouwkundige voorschriften:
Het goed is gelegen in het RUP Woonpark. De volledige voorschriften zijn terug te vinden op:
– RUP Woonpark – Grafisch plan   –   Detail Grafisch Plan
– RUP Woonpark – Toelichtingsnota
– RUP Woonpark – Stedenbouwkundige voorschriften
– Advies Agentschap Wegen en Verkeer mbt ontsluiting wat o.a. het volgende bevat: gunstig advies om 3 verschillende woonkavels te laten ontsluiten naar de gewestweg, op voorwaarde dat:
De bestaande bomen op de gewestweg behouden blijven en er rekening wordt gehouden met de bestaande openbare infrastructuur (bushalte);

Er maximaal 2 toegangen worden voorzien, 1 geclusterde toegang met een maximale breedte van 7 meter, en 1 toegang met een maximale breedte van 4,5 meter;
Het achterliggende perceel dient te ontsluiten naar de gemeenteweg;.
De minimale rooilijn breedte van de nieuwe ontsluitingsweg op de Ganzeplas bedraagt 10,00 m. Voor deze weg zijn de stedenbouwkundige voorschriften van de zone voor verharde dreven (ZONE 8: ZONE VOOR VERHARDE DREVEN) van toepassing.

Benaderende oppervlaktes:
De percelen palen aan de Steenweg op Deinze met een breedte van ca 68,97m. De zijdelingse perceelgrenzen lopen evenwijdig met de omliggende straten. De zuidelijke perceelgrens loopt evenwijdig met de bestaande bebouwing langsheen Ganzeplas en heeft een lengte van ca 127,61m.
De noordelijke perceelgrens loopt evenwijdig bestaande bebouwing langsheen Bosheide en heeft een lengte van ca 130,48m. De oostelijke perceelgrens heeft een breedte van ca 68,77m.

De voormelde prijs is een startprijs en wordt verkocht via de online biedprocedure van Covast. Alle documenten kunnen bezorgd worden ter inzage na contact met ons kantoor. De eerste biedfase loopt tot en met 30 november 2022 om 15u.

U kan ons contacteren en wij begeleiden u verder in deze verkoop. 

RUIMTELIJKE ORDENING
BOUWVERGUNNING Nee
RECENTE BESTEMMING Woonparken
VOORKOOPRECHT Nee
VERKAVELINGSVERGUNNING Nee
EFFECTIEF OVERSTROMINGSGEVOELIG Niet overstromingsgevoelig
AFGEBAKENDE OEVERZONE Niet overstromingsgevoelig
BESCHERMD PAND? Nee
EPC GEGEVENS
BEBOUWING
BEBOUWING
BOUWJAAR
AANTAL SLAAPKAMERS 0
AANTAL BADKAMERS 1
GROND OPPERVLAKTE 8906
WOONOPPERVLAKTE 0
COMFORT