NIEUWBOUW

Azahar Estepona

Vanaf € 298.000

IK WIL MEER INFO OF EEN AFSPRAAK
x
Estepona
2
1
0 m2
0 m2
Omschrijving

In de gemeente Estepona, dicht bij het centrum en de haven, ligt AZAHAR DE ESTEPONA, een nieuw concept van wooncomplex, met een onovertroffen panoramisch uitzicht op de zee en de golfbaan, dat uitzonderlijke rust en kalmte biedt.

AZAHAR DE ESTEPONA ligt ook op slechts een steenworp afstand van de toegang tot de tolweg, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de internationale luchthaven van Malaga en tot de belangrijkste stedelijke centra langs de Costa del Sol, zoals Puerto Banús, Marbella, Benalmádena, enz.

AZAHAR DE ESTEPONA is een ontwikkeling bestaande uit 61 moderne designwoningen, omgeven door golfbanen en op korte afstand van het strand en een winkelcentrum met supermarkten, cafetaria’s, restaurants, apotheek, benzinestations, enz.

Dit wooncomplex biedt 7 kleine gebouwen op het zuiden en zuidwesten, op een uitzonderlijk stuk grond die, samen met hun constructie op verschillende niveaus en ruime terrassen, de woningen een uitstekende lichtinval en een spectaculair uitzicht geven.

De ruime en comfortabele woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers zijn ontworpen om te genieten van het zonlicht en het uitzicht. Ze bieden ruime terrassen en tuinen, brede ramen en grote schuifdeuren waardoor het mediterrane licht het huis binnen kan stromen.

Hoogwaardige bouwmaterialen en aandacht voor het kleinste detail zijn kenmerken van deze woningen, die zowel van binnen als van buiten zijn ontworpen voor totaal comfort en maximale veiligheid, waardoor wonen in AZAHAR DE ESTEPONA een unieke ervaring is.

Neem contact met ons op voor meer informatie, plattegronden, de laatste beschikbaarheid of om een ​​bezoek te plannen.

INDELING
Gelijkvloers
Slaapkamer
RUIMTELIJKE ORDENING
EPC GEGEVENS
BEBOUWING
BEBOUWING
BOUWJAAR
AANTAL SLAAPKAMERS 2
AANTAL BADKAMERS 1
GROND OPPERVLAKTE 0
WOONOPPERVLAKTE 0
COMFORT