Vakantie appartement met zeezicht in Kroatië !

IK WIL MEER INFO OF EEN AFSPRAAK
Porat
Postira
3
1
135 m2
0 m2
2002
Contacteer Tom:
0486940265
tom@willemsverselder.be
Omschrijving

Op het eiland Brac, in Kroatië, vindt u dit subliem appartement met zeezicht. Het appartement beschikt beneden over een privéstrand waar u uitkijkt op de prachtige azuurblauwe Adriatische Zee. Vanop de twee balkonnen die dit appartement heeft, is het heerlijk genieten van het uitzicht.

Dit appartement werd opgetrokken in 2002 en is gelegen in een kleine en aangename residentie met weinig algemene kosten. Het ruime appartement (135m²) heeft drie slaapkamers, woonkamer, keuken, 1 badkamer en 1 WC, terras en een balkon naar de zee gericht. Op de binnenplaats kunt u barbecueën. Verder is er in de residentie ook een zwembad aanwezig.

Dit is dé ideale kans om te investeren in betaalbaar buitenlands vastgoed. Tijdens de vakanties kunt u op gelijk welk moment beschikken over uw eigen buitenverblijf in het opkomen Kroatië. Daarbuiten kunt u het zeer rendabel verhuren als vakantieverblijf.

Postira is een klein vissersstadje aan de noordkust van het eiland Brac. Dit zeer authentieke stadje zal u de nodige rust bieden in aangename zuiderse temperaturen. De vele gezellige mediterraanse restaurantjes en bars maken dit erg aantrekkelijk voor toeristen.

Meer info over de stad Postira:
http://www.visitbrac.com/destinations/postira/postira

Interesse? Contacteer ons 09/377 31 77

INDELING
Gelijkvloers
Fietsenberging
Badkamer
Toilet
Slaapkamer
Conciërge
RUIMTELIJKE ORDENING
EPC GEGEVENS
BEBOUWING
BEBOUWING
BOUWJAAR 2002
AANTAL SLAAPKAMERS 3
AANTAL BADKAMERS 1
AANTAL TOILETTEN 1
GROND OPPERVLAKTE 0
WOONOPPERVLAKTE 135
COMFORT
KEUKENTYPE Geïnstalleerd
ELEKTRICITEIT ja
AARDGAS ja
STADSWATER ja