Wie zijn wij

Willems-Verselder werd opgericht in 1989 en betrekt in 1999 een nieuw pand in de Boelare 86 te Eeklo, ons huidig kantoor. 

Oorspronkelijk lag de nadruk op bankzaken en verzekeringen maar als totaal dienstenkantoor blijkt ook de vastgoedbemiddeling een onmisbare en sterk gewaardeerde service voor ons cliënteel.
In 2005 breidt het kantoor verder uit door de samenwerking met Zakenkantoor Freddy Boels te Maldegem-Adegem, Staatsbaan 72/5. 

Sinds 2013 werken wij samen met het Kantoor Annie Bral te Evergem waar de nadruk enkel op verzekeringen ligt. Hiermee bevestigen wij opnieuw onze groei in Oost-Vlaanderen en proberen we onze bereikbaarheid nog te vergroten.

In 2017 werd door de overname van kantoor Solomé te Evergem opnieuw een sterk streekgebonden kantoor overgenomen. Er werd dan ook beslist om de 2 Evergemse kantoren in 1 geheel onder te brengen en voortaan onder de naam Kantoor Bral - Solomé naar buiten te komen. Onze huidige locatie daar is de Weststraat 60 9940 Sleidinge. 

In 2020 werd een nieuwe mijlpaal bereikt in de groei van de Groep. Het huidige kantoor in Eeklo werd te klein en er werd beslist om het aanpalend pand op de hoek (Boelare 84 - 82) aan te kopen. Zowel het nieuwe pand als het huidige pand werd volledig gerenoveerd tot een modern, open geheel en een aangename omgeving voor zowel klanten als werknemers. Meer dan 350m² aan kantooroppervlakte zorgt ervoor dat wij u een nog betere klantenservice kunnen garanderen. Wij blijven inzetten op de toekomst van onze werknemers en het bedrijf. 

Op vandaag zijn wij dus trots u te kunnen bedienen in 2 sterk gewaardeerde kantoren over het Meetjesland in Eeklo en in Sleidinge. Wij kunnen u als makelaar in vastgoed, verzekeringen, beleggingen en kredieten op elk vlak helpen. 

Service op maat, van mens tot mens, vakkundige begeleiding in uw zaken, zowel op financieel en verzekeringsvlak als op gebied van onroerend goed.

 

Wij maken tijd voor u !

 

Ons vastgoedteam :

kantoor Eeklo

Tom Willems : 0486/94 02 65 - tom@willemsverselder.be

Martin Willems : 09/377 31 77 - martin@willemsverselder.be

Véronique Van Laeke : 09/377 31 77 - veronique@willemsverselder.be

Michiel Van Daele: 09/377 31 77 - michiel@willemsverselder.be