Luxe villa op bevoorrechte locatie

Villa voor € 1.890.000

, 03726 Benitachell
Ref: spir2375
3 slaapkamers
3 badkamers
936m2 woonopp.
700m2 grondopp.

Omschrijving

Villa La Torre, is een luxe villa op een van de meest bevoorrechte lokaties van de Urbanisatie Cumbre del Sol in de villawijk Jazmines, die een spectaculair uitzicht op zee geniet en over een infrastructuur beschikt die aan de hoogste verwachtingen voldoet.

Een villa van 936m2 die speciaal ontworpen is voor perceel Nº 150 van de villawijk Jazmines, op het zuiden gelegen is en over een prachtig uitzicht op zee beschikt, met de uitkijktoren van Moraira op de achtergrond.

Villa La Torre, met meer dan 300 m2 bebouwd, beschikt over 3 slaapkamers in totaal, alle met bijbehorende badkamer, inloopkast en/of ingebouwde kasten en directe toegang tot de verschillende terrassen van de woning, die nodigen om van de zon, het mediterraanse klimaat en de uitzichten te genieten.

Op de hoofdetage bevindt zich de zit- eetkamer, een open ruimte, die op zijn beurt in verbinding staat met de veranda en met het hoofdterras met het zwembad, slechts gescheiden door een groot raam, dat in de zomer open kan waardoor er één enkele ruimte gecreëerd wordt, die in verbinding staat met een keuken met een groot kookeiland.

Het pand heeft een garage voor twee voertuigen en staat in verbinding met de hall van de woning, die op zijn beurt met de woning geïntegreerd is middels een groot raam dat uitkijkt op de zit- eetkamer. Tevens is er een open ruimte op de benedenverdieping van omstreeks 100 m2, waarvoor talrijke mogelijkheden bestaan al naargelang de wensen van de cliënt.

Een villa die een modern design met open, nuttige en lichte ruimtes verenigt. Een villa die ontworpen is om zowel van het interieur als van het exterieur te genieten. De materialen en de afwerkingen zijn eersteklas en de woning beschikt natuurlijk over de garantie en de kwaliteit van Grupo VAPF met meer dan 50 jaar ervaring in het bouwen van luxe woningen aan de noordelijke Costa Blanca.

Gelijkvloers

Badkamer 1
Badkamer 2
Badkamer 3
Fietsenberging
Garage
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Keukentype Hyper-Geïnstalleerd
Zwembad ja
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs € 1.890.000,00
Registratierechten en erelonen € 401.519,58
Orientatie tuin Z
Aantal garages 2
Instapklaar ja
Bebouwing open
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Grond oppervlakte 700 m²
Woonoppervlakte 936 m²
Dak Plat dak
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt