Oasis 325 nieuwbouwproject

Appartement voor € 199.000

, 29688 Cancelada (29688)
Ref: spir2317

Omschrijving

Project van appartementen tussen Estepona en Marbella, bevat 215 exclusieve woningen, speciaal ontworpen om te genieten van de Mediterrane levensstijl.

De zuidelijke ligging en de ruime terrassen maken een optimaal gebruik van het zonlicht mogelijk.
leefruimte voorzien van open keuken en eetkamer strekt zich uit naar buiten in de vorm van een doorlopend terras.
Met een oppervlakte van meer dan 30m2 en een glazen balustrade, kunt u vanaf het terras genieten van een adembenemend uitzicht op de natuurlijke omgeving.

U heeft de keuze tussen appartementen van 2 en 3 slaapkamers, één van de 52 gelijkvloers appartementen met privé tuin of één van de 52 penthouses met solarium en met de mogelijkheid tot een eigen zwembad. Bij alle appartementen is een overdekte parkeerplaats en een berging inbegrepen.

De belangrijkste aspecten van dit project zijn design, comfort en plezier.
De hoge kwaliteit van de materialen wordt aangevuld door een modern design, ontworpen door de vooraanstaande architect, Joaquín Torres.
Dit project is ook opmerkelijk omwille van de optimale oriëntatie en speciaal ontworpen om de natuurlijke lichtinval maximaal te benutten.

Oasis 325 biedt de bewoners een exclusieve SPA en gym aan waar ze kunnen genieten van het zwembad en ruime jacuzzi .
Ontspannen in de fitness met yogaruimte.

Dit prachtig project van appartementen tussen Estepona en Marbella is uitzonderlijk gelegen. De verhoogde positie biedt ongeëvenaard uitzichten over de Mediterrane kustlijn.
Gemakkelijke berijkbaarheid naar : Malaga airport, restaurants met of zonder Michelin-ster, golfbanen, paddle-en tennisbanen, ziekenhuizen en winkelcentra.
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs € 199.000,00
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt